Vocaal coach Jessica Bos start haar tweede cursusjaar in HW88!

Wie regelmatig door Slochteren wandelt of fietst zal ter hoogte van Hoofdweg 88 vast wel eens muziek of gezang hebben gehoord. Een jaar geleden verhuisde de zangpraktijk van Jessica Bos (Jessica Bos Vocal Coaching) naar een van de klaslokalen in het verbouwde schoolgebouw HW88 en inmiddels is ze hier niet meer weg te denken! Wat velen echter niet weten is dat de ‘zangjuf van Slochteren’ in haar praktijk meer doet dan zingen.

In september start haar nieuwe cursusjaar, en biedt zij weer een breed programma.

Zing je graag, dan kan Jessica als VOCAAL COACH veel voor je betekenen! Ze werkt onder het motto spreken is zilver, zingen is goud…” met jou aan je zangtechniek, interpretatie, tekstbeleving en presentatie. Daarnaast wordt gewerkt aan een optimaal en gezond stemgebruik. Jessica speelt in op je behoeften, wensen, kwaliteiten en mogelijkheden. Lol in musiceren hoort daar vooral ook bij.

Wil je zingen in een groep, dan gaat Jessica graag als KOORCOACH met jullie aan de slag. Onder het motto “gooi ’t op een akkoordje…” werkt zij met groepen aan zangtechniek, koorklank, timing en presentatie. Als koorleider kan zij repetities (bege)leiden, arrangementen schrijven en choreografie bedenken en uitwerken.

Zo coacht Jessica in haar praktijk al een aantal jaren de zanggroepen WOW, U Hoort Van Ons en ZOD. Daarnaast is zij vorig jaar gestart met groepsactiviteiten voor kinderen, onder de naam KIDS SING! Deze activiteiten zullen dit jaar een vervolg krijgen.

Binnenkort gaat Jessica in haar praktijk van start met een nieuw koor onder de naam MIDDENIN, bedoeld om zangers en zangeressen uit de nieuwe gemeente Midden-Groningen bij elkaar te brengen.

In alle zanggroepen zijn nog plaatsen beschikbaar!

Als extraatje organiseert Jessica voor al haar leerlingen en zanggroepen regelmatig zangmiddagen in haar praktijk, met workshops, masterclasses, open podium, kleine optredens voor elkaar, etc. Gezellige middagen om samen te werken aan nieuwe technieken of naar elkaar te luisteren!

Buiten haar praktijk is Jessica ook werkzaam als koorleider, o.a. van het koor Tiepies.

Bovendien kan zij door koren worden ingehuurd voor incidentele workshops op maat, of bijvoorbeeld ter voorbereiding van een concert.

Mensen met een spreekberoep kunnen bij STEMCOACH Jessica terecht om onder het motto “kort van adem, lang van stof…” diverse stemtechnieken te trainen. Hierbij werkt Jessica met je aan een persoonlijk en vanzelfsprekend stemgeluid waardoor je verhaal meer impact krijgt of de boodschap beter overkomt. Natuurlijk leert ze je hoe je de kwaliteit en gezondheid van je stem kunt bewaken.

Muziek of zang kunnen emoties losmaken óf kunnen een goed middel zijn om je emoties te uiten. Onder het motto “waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek” wil Jessica in de vorm van ZANGTHERAPIE haar kwaliteiten inzetten om met jou te onderzoeken hoe je jouw gevoelens een plek kunt geven. De invulling van deze activiteit zal volledig op de behoeften van de cliënt worden afgestemd. Dit kan uiteraard ook worden geïntegreerd in zang- of stemcoaching.

Dus of je nu aan de slag wilt met je spreekstem of je zangstem, individueel of in een groep, structureel of incidenteel: Jessica Bos heeft in haar praktijk iets te bieden voor iedereen die met zijn of haar stem aan de slag wil!

Zin om eens te komen meezingen of luisteren? Meer informatie over de praktijk?
Houd dan de Facebookpagina van Jessica Bos Vocal Coaching in de gaten!

Of stuur een mail naar: info@jessicabos.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *